Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Jobba på CERT-SE? Nu söker vi en förvaltningsledare IT inom cybersäkerhet med sista ansökningsdag 17 augusti, samt en administrativ stjärna med it-säkerhetskunskap till vår desk med sista ansökningsdag 23 augusti.

Uppdaterad | Publicerad - Sårbarhet

SR04-057 Tillgänglighetsattack i BIG-IP

Publicerad: 040526

Problembeskrivning:
CVE-referens: -
En säkerhetsbrist i sättet BIG-IP hanterar TCP SYN paket har rapporterats. Genom att skicka in en stor mängd TCP paket med SYN flaggan satt kan utrustningen försättas i ett icke-nåbart tillstånd. Denna säkerhetsbrist har inte kunnat reproduceras av tillverkarna av BIG-IP men en säkerhetsfix har ändå släppts.

Påverkade versioner:
4.5 ptf 6, build 25 (även andra versioner kan vara sårbara)

Uppdatering:
HOTFIX-CR34199 har släppts och felet skall åtgärdas i version 4.5.11

Mer information:
http://tech.f5.com/

Versionshistorik:
040526: Särskilt råd skapat.