Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker chef till Enheten för operativ cybersäkerhetsförmåga, en viktig roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 19 oktober.

Uppdaterad | Publicerad

Mer information angående sårbarheter i Mac OS X

När fler detaljer grävdes fram angående sårbarheterna i Mac OS X (som upptäcktes under en "Hacker"-utmaning på säkerhetskonferrensen CanSec West i Vancouver), uppenbarade sig nya säkerhetsproblem. Det verkar visa sig att Apple QuickTime innehåller sårbarheter i java-kod som används av webläsare med java-funktioner. Sårbarheterna verkar drabba webläsarna Safari samt Firefox på Mac OS X ovanpå Intel-hårdvara. Det spekuleras även i att IE 6 och IE 7 kan vara sårbara.

För mer information:

http://www.matasano.com/log/812/breaking-macbook-vuln-in-quicktime-affects-win32-apple-code/