Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.

Uppdaterad | Publicerad

F-Secure varnar för falsk Microsoft e-post

Ett falskt utskick som ser ut att komma från Microsoft försöker lura mottagaren att installera skadlig kod.

F-secure har gått ut med en varning på sin blog med anledningen av ett falsk utskick av epost som ser ut att komma från Microsoft. I mailet står det att Microsoft har hittat en sårbarhet i funktionen för att processa WMF-filer och att man nu har tagit fram en programrättning som man ber mottagaren att ladda hem och installera via en länk som går till en helt främmande webbserver. Microsoft släpper månadsvis uppdateringar och vi på Sitic rekomenderar att man alltid använder Microsofts tjänst 'Windows Update' för att hålla sitt operativsystem uppdaterat.

Mer information: http://www.f-secure.com/weblog/#00001200