Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Jobba på CERT-SE? Nu söker vi en förvaltningsledare IT inom cybersäkerhet med sista ansökningsdag 17 augusti, samt en administrativ stjärna med it-säkerhetskunskap till vår desk med sista ansökningsdag 23 augusti.

Uppdaterad | Publicerad

F-Secure uppmärksammar hemsidehacken

F-Secure har på sin blogg idag skrivit kring hemsidehacken.

F-Secure har på sin blogg uppmärksammat hemsidehacken vi skrev om igår samt släppt ytterligare information. Enligt F-Secure handlar det nu om 3-domäner (nmidahena.com, aspder.com och nihaorr1.com) där skadlig kod finns uppladdat för att infektera klienter.

Sitic rekommnderar precis som F-Secure att man blockerar access till dessa sidor i sin firewall och proxy.

För mer information:

http://www.f-secure.com/weblog/archives/00001427.html