Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker chef till Enheten för operativ cybersäkerhetsförmåga, en viktig roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 19 oktober.

Uppdaterad | Publicerad

Adobe har släppt rättningar av Reader & Acrobat för versionerna 8 och 7

Nu har Adobe släppt rättningar av JavaScript-sårbarheten för versionerna 8 och 7 av Reader och Acrobat. Uppdateringar finns för både Windows och Macintosh

JavaScript-Sårbarheten rapporterade vi om i förra månaden, SR09-030, och det finns rapporter på att den utnyttjas på Internet i spam-mail.

Tidigare rättade Adobe sårbarheten i version 9 av Reader och Acrobat, nu har de även rättat versionerna 8 och 7. Samtidigt rapporterar Adobe att de även rättat en annan säkerhetsbrist (CVE-2009-0927) i Reader och Acrobat som ingår i dessa uppdateringar. Dessa rättningar går att ladda ner hos Adobe för både Windows och Macintosh. Rättningar för UNIX av versionerna 9 och 8 kommer släppas den 24/3 enligt Adobe.


Mer information och rättningar:

http://www.adobe.com/support/security/bulletins/apsb09-04.html