Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Jobba på CERT-SE? Nu söker vi en förvaltningsledare IT inom cybersäkerhet med sista ansökningsdag 17 augusti, samt en administrativ stjärna med it-säkerhetskunskap till vår desk med sista ansökningsdag 23 augusti.

Uppdaterad | Publicerad

Sitic implementerar IPv6

Sitic har påbörjat implementation av IPv6.

Efter en lyckad implementation av DNSSEC på ett tiontal domäner har Sitic nu påbörjat implementation av IPv6. Vi har som bland de första i Sverige blivit tilldelade ett eget /48 PI-block (Provider Independent) med adresser. Våran hemsida www.sitic.se går redan att nå över IPv6, liksom DNS-servrar och mailsystem. För att nå oss över IPv6 kan man använda sig av Teredo, Sixx eller annan tunnelteknik om man inte redan implementerat IPv6 i den egna organisationen. För Unix-operativ rekommenderas applikationen Miredo.

http://www.sixxs.net/

http://en.wikipedia.org/wiki/Teredo_tunneling