Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker chef till Enheten för operativ cybersäkerhetsförmåga, en viktig roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 19 oktober.

Publicerad - Microsoft

Microsoft släpper idag en rättning av "0-day"-sårbarhet i Internet Explorer

Microsoft har annonserat att de i eftermiddag kommer att släppa en rättning av den senaste "0-day"-sårbarheten i Internet Explorer 6 & 7.

Microsoft släpper idag en rättning av Internet Explorer utanför den ordinarie uppdateringscykeln.

En allvarlig säkerhetsbrist som vi rapporterat om tidigare <http://www.sitic.se/sarbarheter/sr/sr10-040-microsoft-0-day-i-internet-explorer> rättas under eftermiddagen. Enligt Microsoft kommer även andra brister i Internet Explorer att korrigeras i denna uppdatering. För mer information se: http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms10-mar.mspx.