Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Jobba på CERT-SE? Nu söker vi en förvaltningsledare IT inom cybersäkerhet med sista ansökningsdag 17 augusti, samt en administrativ stjärna med it-säkerhetskunskap till vår desk med sista ansökningsdag 23 augusti.

Publicerad

OWASP-konferensen nu på video

Konferensen "OWASP AppSec Research 2010" finns nu tillgänglig på video.

OWASP (Open Web Application Security Project) är en organisation som arbetar med att höja säkerheten för webbapplikationer. Varje år anordnar de en större konferens i Europa, och i år hade turen kommit till Stockholm. Nu finns videoupptagningar från konferensen tillgängliga på OWASP:s webbplats:

En bra föreläsning är "Busting Frame Busting" av Gustav Rydstedt.