Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.

Uppdaterad | Publicerad

CERT-SE söker incidenthanterare

CERT-SE söker incidenthanterare med placering i Stockholm.

CERT-SE är en funktion inom MSB som ligger i Enheten för samhällets informationssäkerhet (ISÄK), och har som uppgift att agera skyndsamt vid inträffade IT-incidenter för att avhjälpa eller lindra effekterna av det inträffade. ISÄK har till uppgift att stödja och samordna samhällets informationssäkerhet, bland annat genom att utveckla och förvalta den nationella operativa samordningsfunktionen för informationssäkerhet (NOS), där CERT-SE ingår.

På enheten ISÄK finns idag 29 medarbetare som samtliga är placerade i Stockholm, varav 11 arbetar på CERT-SE.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Befattningen är säkerhetsklassad och registerkontroll kommer att göras. Svenskt medborgarskap är ett krav.

Följ länken nedan för att läsa mer om tjänsten samt om hur du ansöker:

https://www.msb.se/sv/Start1/Nyheter-fran-MSB/Nyheter---Informationssakerhet/Vi-soker-Incidenthanterare-till-CERT-SE/

Tänk på att ansökan måste vara inkommen till MSB senast den 5 oktober.