Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Jobba på CERT-SE? Nu söker vi en förvaltningsledare IT inom cybersäkerhet med sista ansökningsdag 17 augusti, samt en administrativ stjärna med it-säkerhetskunskap till vår desk med sista ansökningsdag 23 augusti.

Publicerad

Microsoft släpper säkerhetsuppdateringar för december månad

Microsoft släpper säkerhetsuppdateringar nu på tisdag (11/12).

Microsoft släpper säkerhetsuppdateringar nu på tisdag (11/12).

Totalt är det 7 säkerhetsbulletiner varav 5 klassificeras av Microsoft som kritiska och 2 som allvarliga. Dom allvarliga sårbarheterna finns i Microsoft Windows, Internet Explorer, Microsoft Office och Microsoft Server Software.

För mer information, se: http://technet.microsoft.com/en-us/security/bulletin/ms12-dec