Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Vi söker chef till Enheten för operativ cybersäkerhetsförmåga, en viktig roll i arbetet med att utveckla Sveriges förmåga att förebygga och hantera it-incidenter. Sista ansökningsdag är den 19 oktober.

Publicerad

Felaktigt utfärdat certifikat för domänen live.fi har revokerats

SSL-certifikatet som utfärdats av Commodo CA har revokerats och Microsoft uppdaterar tillitslistorna i Windows.

Certifikatet kan utnyttjas för att förvanska innehåll, utföra "phishing"- och "man-i-mitten"-attacker. Det kan däremot inte användas för att förfalska andra domäner, skapa ytterligare certifikat eller signera kod. Microsoft uppdaterar tillitslistorna för samtliga giltiga Windows-versioner och det sker automatiskt förutom Windows Server 2003.

För mer information se:
https://technet.microsoft.com/en-us/library/security/3046310