Som du ser är vår webbplats inte anpassad för äldre webbläsare. Vi rekommenderar att du uppgraderar till en nyare webbläsare.
!!

Jobba på CERT-SE? Nu söker vi en förvaltningsledare IT inom cybersäkerhet med sista ansökningsdag 17 augusti, samt en administrativ stjärna med it-säkerhetskunskap till vår desk med sista ansökningsdag 23 augusti.

Publicerad - Sårbarhet

Google Chrome uppdaterad

Google har släppt en ny version av Chrome ("Stable Channel") och rättat ett antal sårbarheter i webbläsaren.

Den nya versionen (46.0.2490.86) finns för Windows, Mac och Linux. Detta släpp innehåller också en uppdatering till Adobe Flash Player (19.0.0.245) samt även andra säkerhetsuppdateringar. System kommer att mottaga uppdateringar under de nästkommande dagarna.

Mer information:
http://googlechromereleases.blogspot.se/2015/11/stable-channel-update.html